Menu
Выберите меню

Cuisine: Menu for `Regulars`
Starters
-
Herring on toast
580 rubwith chicken egg and cucumber
1/200/30
-
Herring with potatoes
580 rub1/100/150/30/15/5/2
-
Forshmak
580 rubPate herring with toast
1/130/70
-
Black caviar with pancakes
3950 rubЧерная икра с блинчиками
1/56/135/25
-
Sauteed eggplant
590 rubWith onions, zucchinis, tomatoes and peppers
1/200/3
-
Pickled mushrooms
980 rub1/150/2
-
Eggplant caviar
520 rub1/200/3
-
Salad with feta cheese
690 rubwith Uzbek tomatoes, fresh cucumbers, red onion, with sauce with Dijon mustard
1/200/50
-
Salad "Olivier" with chicken
520 rub1/200
-
Салат с авокадо и шпинатом
690 rub1/240
-
Crab salad with red caviar
1290 rubwith cucumbers and egg
1/200
-
Vitamin salad
580 rubof young cabbage, Uzbek tomatoes and carrots
1/250
-
Ajapsandali
690 rub1/200/4
Горячие блюда
-
Pike cutlets with crayfish sauce
990 rubServed with a mashed potatoes OR fried potatoes
1/170/180/70
-
Salmon steak steamed or grilled
1460 rub1/180
-
Креветки Пиль-Пиль на сковороде
1290 rubс острым перцем и хрустящим багетом
1/190/30
-
Карп жаренный
960 rubна сковороде с хрустящей корочкой
1/160/50/30
-
Карп запеченный
960 rubв сметанно-сырном соусе с узбекскими томатами и острым перцем
1/196/100
Десерты
-
Apple pie "Uzbekistan" with cinnamon
690 ruband vanilla ice-cream
1/200/50/1
-
Миндальный меренге с клубникой
520 rubИ кремом из белого шоколада
1/130
-
Десерт "Павлова"
890 rubс манговым соусом и ягодами
1/230
-
Фисташково-меренговый рулет
650 rubс компоте из клюквы, малины и сливочным кремом
1/165